לפניות חייגו: 053-9426023

מצרכים

1 דג קרפיון פרוס


לרוטב
50 גרם חמאה
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 סלסלת פטריות פרוסות
3 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 פלפל חריף קצוץ דק
2 כוסות יין לבן יבש
מלח, פלפל שחור גרוס

 

הוראות הכנה:

ממיסים במחבת חמאה ושמן, מוסיפים את כל הירקות ומטגנים 10 דקות בוחשים מדי פעם.

 

מסדרים מעל את פרוסות הדג מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה. מגישים חם. 

 

קרפיון ביין לבן וירקות

דגת הארץ

053-9414486

​סוגי דגים וערכים תזונתיים