לפניות חייגו: 053-9426023

מצרכים

4 יחידות פילה בורי

מלח, פלפל שחור גרוס

½ כוס קמח

שמן לטיגון

½ כוס עירית קצוצה

 

לפלפלים קלויים 

4-5 פלפלים אדומים קלויים קלופים וחתוכים לרצועות

6 שיני שום קצוצות

½ כוס שמן זית

2 כפות לימון כבוש קצוץ

½ פלפל חריף קצוץ דק

1 כף הריסה מתוקה

מלח גס, פלפל שחור גרוס

 

הוראות הכנה:

שמים את כל החומרים לפלפלים הקלויים במחבת ומטגנים 6 דקות, בוחשים מדי פעם.

 

מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מקמחים ומנערים מקמח עודף. מטגנים 3-4 דקות מצד העור. הופכים ומטגנים עוד 3 דקות.

 

מניחים את הדג בצלחת אישית שמים מעליו מעט מתערובת הפלפלים,זורים עירית קצוצה, מזליפים מסביב שמן זית ומגישים.

 

פילה בורי עם פלפלים קלויים ולימון כבוש

דגת הארץ

053-9414486

​סוגי דגים וערכים תזונתיים