לפניות חייגו: 053-9426023

מצרכים

4 יחידות פילה באס

מלח, פלפל שחור גרוס

שמן זית לטיגון

 

לרוטב

1/3 כוס שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

2 שיני שום קצוצות

2 בצלצלי שאלוט קצוצים

2 כפות זיתים שחורים קצוצים

1 עגבניה קלופה וקצוצה

2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות

מלח, פלפל שחור גרוס

 

הוראות הכנה:

שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומשפרים תיבול.

 

מתבלים את הדגים במלח ובפלפל ומטגנים 4 דקות מצד העור. הופכים ומטגנים עוד 3 דקות.

 

מגישים חם עם רוטב ליד.

 

פילה באס ברוטב בלסמי ובצלצלי שאלוט

דגת הארץ

053-9414486

​סוגי דגים וערכים תזונתיים