לפניות חייגו: 053-9426023

 

מצרכים

4 יחידות פילה אדמונית

מלח, פלפל שחור גרוס

½ כוס קמח

שמן לטיגון

 

רוטב צ'יזיקי וחציל קלוי

3 גביעי יוגורט מחלב צאן

4 שיני שום כתושות

3 כפות שמיר קצוץ

2 מלפפונים ירוקים חתוכים לקוביות זעירות

4 כפות חציל קלוי מרוסק גס

מלח גס, פלפל שחור גרוס

¼ כפית סוכר

½ כפית חומץ

¼ כוס שמן זית

 

הוראות הכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים הרשומים לרוטב צ'יזיקי, טועמים ומשפרים תיבול. מקררים עד להגשה.

 

מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מקמחים משני הצדדים ומנערים מקמח עודף. מטגנים 4 דקות מצד העור הופכים ומטגנים עוד 3 דקות.

 

ההגשה: יוצקים מעט מהרוטב בצלחות אישיות, מניחים מעל את הדג המטוגן, מפזרים מעל מלח גס ומגישים עם פוקצ'ה חמה.

  

פילה אדמונית עם רוטב צ'יזיקי וחציל קלוי

דגת הארץ

053-9414486

​סוגי דגים וערכים תזונתיים