לפניות חייגו: 053-9426023

מצרכים

סלמון
מלח מעושן
שמן זית
2 לימונים
פלפל שחור
זיתים סוריים
עירית


אופן ההכנה: 
חותכים את הדג בטכניקה המיוחדת לו, עושים סלסה משאר המרכיבים ושמים מעל.

 

 

דג בורי מוגש על קוסקוס עם ירקות (שימוש בקפואים) ברוטב דגים

 

מרכיבים:

פרוסות בורי

לקט ירקות קפוא

שמן זית

3 גזרים

שורש סלרי

שורש פטרוזיליה

בצל

קוסקוס

חמאה

שום

רסק עגבניות קטן

קמח

אופן ההכנה: 
מאדים את הירקות בשמן זית
מוסיפים לירקות רסק וחמאה ומקמחים אותם (הוא לא נתן במרכיבים קמח...)
מוסיפים מעט ציר דגים שהכנו מראש, ומבשלים "חצי דרך" כ-10 דק'
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד שהם מוכנים.
מגישים על הקוסקוס.

סשימי סלמון עם מלח מעושן

דגת הארץ

053-9414486

​סוגי דגים וערכים תזונתיים