לפניות חייגו: 053-9426023

מצרכים

2 דגי דניס
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן זית לטיגון
לרוטב
100 גרם חמאה
מיץ מלימון בינוני
4 כפות שמנת מתוקה
מלח לפי הטעם
1 כף צלפים קצוצים
2 כפות עירית קצוצה

 

הוראות הכנה:

מתבלים את הדגים במלח ובפלפל. מחממים שמן זית מטגנים 3 – 4  דקות מכל צד.

 

שמים במחבת אחרת את כל מרכיבי הרוטב. מביאים לסף רתיחה, טועמים ומשפרים תיבול. יוצקים על    הדגים ומגישים. 

 

דניס מטוגן ברוטב חמאת לימון וצלפים

דגת הארץ

053-9414486

​סוגי דגים וערכים תזונתיים