לפניות חייגו: 053-9426023

מצרכים

2 דגי דניס
למרינדה
6 שיני שום קלופות
עלים מ- 3 גבעולי ריחן
עלים מ- 2 גבעולי טימין
עלים מ- 2 גבעולי אורגנו
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמן זית
2 כפות לימון כבוש
מלח, פלפל שחור גרוס
1/2 פלפל חריף קצוץ

 

הוראות הכנה:

מחממים תנור לחום גבוה ( 230 צ. ), חורצים בכל דג 2 חריצים מכל צד. שמים את מרכיבי המרינדהבמעבד מזון ומעבדים לרוטב חלק.

 

מורחים את הדגים במרינדה משני הצדדים שמים בתבנית ואופים 10 דקות.

מגישים מיד.

 

דניס בתנור במרינדת עשבי תיבול

למאמר בנושא דג דניס לחצו כאן​

דגת הארץ

053-9414486

​סוגי דגים וערכים תזונתיים